Általános információk

Harmadszorra hirdetjük meg a nagy sikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyet idén újragondoltunk. A tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján új kategóriákat is meghirdettünk, úgymint például: „környezettudatos munkahely” vagy „Z generációnak szóló kommunikáció”, és két új különdíjat is kiosztunk. Egyik különdíjunkat a legvállalkozószelleműbb HR-osztály kapja, a másikat pedig a legkreatívabb HR-komminikációs ügynökség.
További újításokat vezettünk be a kategóriák felosztásában, idén már nem csak a tartalmat, de a formát is külön díjazzuk. Utóbbira vonatkozik a kommunikációs csatornák szerinti kategóriafelosztás. Mindezen kívül a zsűriben is felfedezhetőek új szakemberek.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.  A Díj keretei közt a szervező PPH Media, a Hrpwr.hu és az Üzlet és Pszichológia című médiumok tulajdonosa, a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várja.
A versenyen a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakemberei, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathatják legjobban sikerült munkáikat.

A NEVEZÉSRŐL
Pályázni a 2018. július 1. és 2019. június 30. között, Magyarországon futott HR megoldásokkal lehet.
A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival.
Egy kampány több kategóriába is nevezhető.
A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy a nem megfelelő helyre benevezett anyagokat átsorolja a különböző kategóriák között.
A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat.

NEVEZÉSI DÍJ: 29 900 forint + áfa / nevezés 

PR TOPLISTA
A HRKOMM Award nyertesei (arany, ezüst, bronz) és finalistái pontszerzők a
Kreatív PR Toplistán, a különdíjak azonban nem.

KÜLÖNDÍJAK
A legvállalkozószelleműbb HR-osztály
A versenyre történt nevezések alapján választjuk meg azt a HR-osztályt, amelyik munkájával a legjobban építette a vállalati kultúrát, és bátor, egyedi intézkedéseivel a HR folyamatokat kiemelkedő stratégiai szintre emelte.

A legkreatívabb HR-kommunikációs ügynökség
Várjuk bármilyen kreatív ügynökség pályázatát egy (vagy több) kiemelt projektjükkel, mely HR célokat szolgált, és a hatékonyságon kívül a kreativitás is fontos szerepet kapott.