Általános információk


A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.  A Díj keretei közt a szervező PPH Media, a Hrpwr és az Üzlet és Pszichológia című lapok tulajdonosa, a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várja.

A versenyen a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakemberei, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathatják legjobban sikerült munkáikat.


A nevezésről

Pályázni a 2017. július 1. és 2018. június 30. között, Magyarországon futott kommunikációs megoldásokkal lehet.

A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég saját megoldásokkal, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készítettek HR-tematikájú kommunikációs stratégiát, anyagokat.

A versenyben minden főkategórián belül minden alkategóriában és azon belüli kategóriákban lehet kommunikációs megoldásokat nevezni. Egy kampány több kategóriába is nevezhető.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy a nem megfelelő helyre benevezett anyagokat átsorolja a különböző kategóriák között.

A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat.

A nevezési díj: 24 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 31 623 forint)
A Sokszínűség díj kategóriába a nevezés ingyenes.


Pr Toplista

A HRKOMM Award I. (kivéve 2., 7., 10., és 11. kategóriák) és II. főkategória nyertesei (arany, ezüst, bronz) és shortlistesei pontszerzők a Kreatív Pr Toplistán.