Általános információk


A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.  A Díj keretei közt a szervező PPH Media, a Kreatív és az Üzlet és Pszichológia című lapok tulajdonosa, a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várja.

A verseny célja, hogy a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakemberei, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathassák legjobban sikerült munkáikat.

A nevezésről

Pályázni a 2015. június 30. és 2017. június 30. között, Magyarországon futott kommunikációs megoldásokkal lehet.

A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég saját megoldásokkal, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készítettek HR-tematikájú kommunikációs stratégiái, anyagai stb.

A versenyben minden főkategórián belül minden alkategóriában és azon belüli kategóriákban lehet kommunikációs megoldásokat nevezni. Egy kampány több kategóriába is nevezhető.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy a nem megfelelő helyre benevezett anyagokat átsorolja a különböző kategóriák között.

A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat.

A nevezési díj: 24 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 31 623 forint)

Harmadik nevezéstől: 19 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 25 273 forint)