A nevezési időszak lezárult!

Leadási paraméterek, formátumok

Filmes anyagok (filmek és esettanulmányi videók): mp4 formátumban, kizárólag hd vagy full hd felbontásban. 
​Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet!

Képes anyagok: jpg, png vagy pdf formátumban, 300 dpi felbontásban

Prezentációk: ppt, keynote, pdf formátumban. Terjedelem: maximum 10 slide!

Display típusú hirdetések: mp4 vagy gif formátumban

Weboldalak / közösségi médiás oldalak: a pályázati anyagon fel kell tüntetni a weboldal pontos elérhetőségét!

Alkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani!

Mobilalkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, ha szükséges, promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri!

Nyomtatott anyagok: célszerű elektronikus formában feltölteni a pályázathoz tartozó tárhelyre, illetve nyomtatott formában beküldeni egy példányt a Kiadóba (cím: PPH Media, 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.), hogy döntőbe jutás esetén a személyes zsűrizésen teljes valójában is megvizsgálható legyen.

Nevezés

A pályázó garantálja, hogy a megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak.
A HRKOMM Award 2020 díjainak kihirdetése a megadott adatok (pályázó, társpályázó, megbízó) alapján történnek. 

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után automatikusan érkezik egy visszaigazoló e-mail a nevezési űrlap kitöltésekor megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

Ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni! 

A nevezési anyagokat egyszerűen drag and drop módszerrel húzza a felhő gyökér könyvtárába.
Kérjük, ne hozzon létre a felületen külön mappákat, illetve az anyagokat ne töltse fel tömörítve!​​
Törölni nem tud, módosítás esetén keresse a szervezőt!

Nevezési díj: 29 900 forint + áfa / nevezés
A járványhelyzetre adott HR-kommunikációs válasz kategóriában a nevezés ingyenes, amennyiben a pályázó cég minimum egy nevezést lead bármely más kategóriában. 


A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben!​