zsűri


ZSŰRITAGOK

Balaton Anita

ügyvezető

Café PR

A Szegedi József Attila Tudományegyetem angol, történelem és amerikanisztika szakain végeztem 1991-ben. Lehetőséget kaptam közel egy évet tölteni ösztöndíjasként az Egyesült Államokban, ott ismerkedtem meg a pr szakmával.
Az egyetem elvégzését követően a Szegedi Polgármesteri Hivatal lakossági és külügyi kapcsolatokért felelős munkatársa lettem, közben elvégeztem a Külkereskedelmi Főiskola pr szakát is, ahol pr szakközgazdászi diplomát kaptam. A közszolgálatból a vállalati oldalra vezetett a szakmai utam: a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. pr vezetőjeként egy modern cég felépítésének lehettem részese.
1997-ben alapítottuk a Moana PR Stúdiót Szegeden, ami elsősorban közszolgáltatóknak nyújtott kommunikációs támogatást. 1998-tól 2002-ig a Magyar Kajak-Kenu Szövetség kommunikációját irányítottam, részese lehettem e sportág kommunikációs újragondolásának, felépítésének, majd a 2002-es Kajak-Kenu EB kommunikációs vezetője voltam.
A következő nagy váltást a Budapestre költözés jelentette, 2001 márciusában alapítottuk meg barátaimmal a Café PR ügynökséget, aminek a kezdetektől ügyvezetője is vagyok.
1991 óta tagja vagyok a Magyar PR Szövetségnek, rendszeresen adok órákat egyetemeken és adok elő konferenciákon.

Bede Márta

ügyvezető

Well Pr

Bőhm Kornél

alapító

Spindoc

Gábor Fanni

főszerkesztő

Üzlet & Pszichológia, Hrpwr

Nagy-Józsa Dorottya

alapító

Y2Y Business Coaching

Az International Coach Federation hazai alelnöke, a Y2Y alapítója.
Kizárólag Y generációs üzleti coachokból álló, szervezetfejlesztő csapatuk azt tűzte zászlajára, hogy rendet raknak a hazai munkaerőpiacon, abban segítenek a szervezeteknek, hogy azok Y/Z generáció kompatibilissé váljanak.
Szókimondó, provokatív, őszinte blogjuk a legolvasottabb egyedi HR témájú blog hazánkban, jelenleg a 16. a világ legolvasottabb business coaching blogjainak ranglistáján. 
A szervezetfejlesztő szakmába való átnyergelése előtt 15 évet töltött supply chain területen. 2006-ban közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, Ellátási Lánc Menedzsment szakirányon. Már az egyetem mellett félállásban légi, majd már teljesben nemzetközi közúti szállítmányozásban dolgozott a DHL-nél, majd több mint tíz évet töltött a Coca-Cola HBC-nél. Termeléstervezőként kezdte, SAP projekt-koordinátorként, majd projektmenedzserként folytatta. 27 évesen vette át az Ellátási Lánc Tervezési osztály vezetését, ahol a hazai két gyár termelésének rövid- és hosszú távú tervezésén, a hozzájuk tartozó alapanyag-beszerzésen túl, az itthoni gyártóközpont által ellátott 28 ország export-import folyamatai is hozzá tartoztak. Üzleti coachként, szervezetfejlesztőként, munkáját ma is legjobban az itt eltöltött évek alatt kialakult folyamattervezői szemlélete segíti.

Vándor Ágnes

ügyvezető

PPH Media

Mérnök-közgazdászként a gyógyszeriparban kezdett dolgozni a Richterben nemzetközi kapcsolatok majd az MSD-ben marketing területen. A médiába az orvosi lapok kapcsán került, ahol a kiadó bővülésekor 2007-től a Kreatív Csoport vezetője lett. 2010 óta a legnagyobb hazai szaklapkiadó, a Professional Publishing Hungary ügyvezetőjeként szakmai médiumok napi online és havi print megjelenéseiért, valamit évi 50-60 szakmai versenyért és rendezvényért felel az FMCG, turisztikai, ipari-mérnöki, orvosi szektorokban, a kommunikációs szakmában és a dohányipar trade terültén.

A PPH évről évre jobb üzleti eredményeket ér el többek között a portfólió szélesítésének, a sokrétű termékfejlesztésnek, de első sorban a három éve teljesen átszervezett remek csapatnak köszönhetően.

Verő Barbara

HR igazgató

Nestlé

További zsűritagok felkérés alatt.


ZSŰRIELNÖK

Horváth-Magyary Nóra

Head of Communication

K&H Csoport

Végzettsége közgazdász, PR szakember. Külföldi tanulmányai alatt specializálódott marketingre és kommunikációra (Hanze Polytechnic, Hollandia illetve Manchester Metropolitan University, Anglia), majd PR másoddiplomát szerzett. Később TV riporter-szerkesztőnek tanult. Szakmai pályafutását PR munkatársként kezdte különböző vezető magyar és nemzetközi kommunikációs ügynökségeknél, majd 6 éven át a The Coca-Cola Company magyarországi közkapcsolati és kommunikációs igazgatójaként folytatta, jelenleg pedig 16 éve a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.
Legnagyobb szakmai sikerei közé tartozik a Johnson&Johnson cég babaápolási termékeinek a magyar egészségügyi pr kommunikációja, a Coca-Cola nemzetközi termékminőségi válságának magyarországi kommunikációja, Magyarország eddigi legnagyobb brókerbotrányának válságkommunikációja, a K&H Csoport arculatváltási és márka-újrapozícionálási kampányának levezénylése és a K&H gyógyvarázs mesedoktorok társadalmi önkéntességi program elindítása. Évek óta az EFFIE díj, a Prizma illetve az 50 Tehetséges magyar fiatal és az 50 Legbefolyásosabb média személyiség zsűrijének tagja. Ezen utóbbi listának 6 évig és a 20 Kreatív magyar nő összeállításnak is díjazottja.
Többek között 1 platina, 2 arany, 8 bronz és 3 ezüst EFFIE, 1 Kreatív B2B Golden és különdíj, 1 Kreatív Prizma arany, 1 IPRA Golden World Award, 2 CSR Best Practise, 2 Golden Lollipop, 2 bronz Arany Penge díj és 1 Sándor Imre PR fődíj birtokosa. Míg 2016-ban a 2., 2017-ben már 1. első helyezést ért el a Marketing & Média Legsikeresebb Marketing Vezetők listáján, a Forbes magazin pedig az 50 Legbefolyásosabb Női Gazdasági Szereplő közé választotta. Külföldi és magyar konferenciák illetve hazai egyetemek rendszeres vendégelőadója. 2017-ben jelent meg könyve „PR esetek haladóktól” címmel. Cégcsoportján belül és azon túl is fiatal szakemberek mentora.